Nederlands English
Frank's ProGold dog chicken & potato 15 kg
 

Frank's ProGold dog chicken & potato 15 kg

 0 reviews

Franks ProGold Chicken & Potato (kip en aardappel) is hypoallergeen, volledig vrij van granen, voedsel geschikt voor alle volwassen honden. Het is rijk aan hoogwaardig kippenvlees en goed verwerkte aardappel wat het een bijzonder smakelijke voeding maakt, goed wordt verdragen en makkelijk wordt verteert
Artikelnummer: 278139

€49,99
Aantal

Toevoegen aan wenslijst
Franks ProGold Chicken & Potato (kip en aardappel) is hypoallergeen, volledig vrij van granen, voedsel geschikt voor alle volwassen honden. Het is rijk aan hoogwaardig kippenvlees en goed verwerkte aardappel wat het een bijzonder smakelijke voeding maakt, goed wordt verdragen en makkelijk wordt verteert. Het relatief hoge percentage van eiwitten zorgt voor de spierontwikkeling en conditie in elk stadium van het leven. Zoals in elk recept van onze productlijn, zijn alle ingrediënten van de hoogste kwaliteit en worden verwerkt met de meest moderne methoden. Ook Chicken & Potato bevat de belangrijke voedingsstoffen voor botten en gewrichten (glucosamine sulfaat en chondroïtine), evenwichtige verhoudingen van vitaminen, mineralen en vetzuren, en heeft een 100% geld-terug garantie. Zoals ieder product uit de FPG productlijn, bevat deze droge voeding geen tarwe, soja, bloed, of gemanipuleerde ingrediënten. En door het gebruik van kippenvet, vindt uw hond deze hondenbrokken uiteraard het lekkerst!
Ingredienten: kippenmeel (min 26%), aardappel (min 21%), aardappel meel, kippenvet, eipoeder, mineralen en vitaminen, gist, kraakbeenhydrolysaat (bron van chondroitine), schaaldierhydrolysaat (bron van glucosamine), L-carnithine, lecithine (min 0,5%), inuline (min 0,5% FOS), taurine.

Analyse: eiwit 28%, vet 10%, vezels 4%, as 7,5%, vocht 9%, fosfor 0,9%, calcium 1,3%.

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Navigatie