Nederlands English
Kennels favourite petite adult 1,5 kg
 

Kennels favourite petite adult 1,5 kg

 0 reviews

super premium kwaliteit

voor volwassen honden van mini rassen;

Kennels` Favourite PETITE ADULT is super premium droogvoer voor volwassen honden van kleine rassen, vol eendenvlees, met Yucca Schidigera extract - Geurbeheersing*

Artikelnummer: 250528

€11,75
Aantal

Toevoegen aan wenslijst

super premium kwaliteit

  • voor volwassen honden van mini rassen;

OMEGA 6:3 / EPA+DHA
Ondersteuning van het ideale gewicht
Gevoeligheids Programma 
Schoonheids Formule 
Chondro-Beschermende Agenten
Ortho-Beveiligingssysteem
Cardio-Beschermende en genezende werking
H.D.P. / Eiwitten met een hoge verteerbaarheid
Verrijkt met Prebiotica (FOS+MOS)
Natuurlijke Antioxidanten Mengsel
Geurbeheersing
Vochtigheidsgraad 8%

Kennels` Favourite PETITE ADULT is super premium droogvoer voor volwassen honden van kleine rassen, vol eendenvlees, met Yucca Schidigera extract - Geurbeheersing*
PETITE ADULT is speciaal ontworpen met oog op de behoeften van volwassen honden van kleine rassen en wel met behulp van erkende Nederlandse deskundigen op het gebied van veterinaire voeding. Minihonden hebben een veel hogere behoefte aan energie per kilogram lichaamsgewicht dan middelgrote en grote rassen. Minihonden staan bekend om hun lange levensduur en hun levensverwachting kan oplopen tot 16 jaar. Deze eigenschappen maken PETITE ADULT erg belangrijk voor minihonden.
PETITE ADULT voldoet aan alle voedingsbehoeften conform de volwassen leeftijd van de minihond. De eenvoudig te kauwen en kleine brokken zijn speciaal ontworpen voor de kaak van de minihond. Het energieniveau van PETITE ADULT is speciaal aangepast aan de hoge energiebehoefte van de minihond.

EPA+DHA (omega-3 polyonverzadigde vetzuren): Nodig voor de immuunfunctie en huid onder-houd. Vermindert ontstekings reacties die kunnen ontstaan tijdens de ontwikkeling van atopische aandoeningen en osteoartritis. Omega-6 en -3 vetzuren zijn in de ideale verhouding 5:1 aanwezig.
Ondersteuning van het ideale gewicht (L-carnitine + biotine): Honden van kleine rassen hebben de eigenschap snel lichaamstemperatuur te verliezen, waardoor ze behoefte hebben aan frequente voedselopname. Daarom is het belangrijk ervoor te zorgen dat uw hond geen overgewicht ontwikkelt. Dankzij de combinatie van L-Carnitine en biotine houdt PETITE ADULT uw hond perfect op zijn ideale gewicht. L-carnitine is noodzakelijk voor de mitochondriale energiestofwisseling en het splitsen van vetten in het lichaam. Biotine speelt een belangrijke rol in het koolhydratenmetabolisme, waarbij er interactie plaatsvindt met het insulinehormoon van de pancreas. Dit stabiliseert de bloedsuikerspiegel en zorgt voor de afbraak van vetzuren en vetverbranding.
Programma Sensitive (eendenvlees + borageolie + zalmolie): Ongeacht hun leeftijd onderscheiden kleine rassen zich door hun verhoogde gevoeligheid en hun genetische aanleg voor allergie voor voedingscomponenten. Het resultaat ervan is huiddermatitis (huidirritatie) - een allergische ziekte bij kleine dieren. PETITE ADULT is gebaseerd op eendeneiwit - van alle soorten dierlijke eiwitten een van de meest bruikbare en uitgebalanceerde qua voedzaamheid en het gehalte aan micro-elementen en vitamines. Eendeneiwit bevat kalium, natrium, fosfor, calcium, ijzer, koper en andere elementen die nodig zijn voor het lichaam van het dier. Eendeneiwit is een van de belangrijkste leveranciers van vitamines B, B1, B3, B6, B12, riboflavine en foliumzuur. Borageolie vermindert in aanzienlijke mate de ernst van jeuk van de huid (nikkeljeuk), erytheem en zelfverwonding. Het heeft een anti-onstekende werking en controleert zo de toestand van de huid bij atopische dermatitis. De actieve component van borageolie wordt gevormd door omega-6 vetzuren en gammalinoleenzuur (GLA). De combinatie van eendeneiwit en borageolie vermindert alle ontstekingsreacties bij atopische ziekten. Zalmolie heeft een positief effect bij huidontstekingen.
Beautyformule (biotine + borageolie): Zwavel is essentieel om de huid, het haar en de vacht een uitstekende aanblik te geven. Aangezien biotine zwavel bevat, kan dit ook wel het schoonheidsvitamine worden genoemd. Biotine heeft naam gemaakt als het perfecte transportmiddel, dat zijn zwavellading altijd precies op zijn bestemming aflevert. Aangezien biotine het gebruik van vetzuren in het lichaam optimaliseert en de huid minder vet maakt, verbetert het de algehele structuur en het aanzien van het haar / de vacht.
Chondro-Beschermende Agenten (zalmolie, chondroïtinesulfaat, groen lipmossel): Hebben een positief effect op de gewrichten en zorgen voor het herstel van het kraakbeen. Verhogen de doorstroming van water naar het kraakbeen en daardoor versterken ze de smeringseigenschappen van de gewrichten. Bevorderen de anti-ontstekings processen en helpen zo bij het opheffen van gewrichtspijn. Vergroten de flexibiliteit, elasticiteit en sterkte van het kraakbeen. Blokkeren de afbraak en de vernietiging van kraakbeen.
Ortho-Beveiligingssysteem: Vermindert de verspreiding van bacteriën in de mondholte, vermindert de ernst van tandplak en de vorming van tandsteen. Helpt mee aan het maskeren van een slechte geur uit de mond en onderdrukt in het algemeen de vorming van anaërobe bacteriën van gesulfuriseerde, vluchtige vetzuren. Vormt in het speeksel neergeslagen calciumionen en wel zo, dat calcium ontoegankelijk wordt voor lokalisatie in de tandplak en de vorming van tandsteen.
Cardio-beschermende en genezende werking (taurine + L-carnitine): De combinatie van taurine en L-carnitine wordt gebruikt voor het behandelen van cardiomyopathie. Taurine (2-amino-sulfonzuur) is een organisch zuur dat wordt gevormd uit methionine en cysteïne en is nodig voor de normale werking van het hart. Taurine speelt een belangrijke rol bij de werking van de hartspier. L-carnitine helpt bij het normaliseren van de activiteit van de hartspier. Toevoeging van de combinatie taurine + L-carnitine aan het voedsel helpt het dier te beschermen tegen hart-en vaatziekten. Dankzij PETITE ADULT hoeven patiënten met cardiomyopathie niet meer met medicijnen te worden behandeld.
H.D.P. / Eiwitten met een hoge verteerbaarheid: Creëeren een optimale opname van de voedingsstoffen. Om deze reden heeft uw pup relatief kleine porties voedsel nodig, hetgeen ook de hoeveelheid uitwerpselen vermindert.
Verrijkt met Prebiotica (FOS+MOS): Ondersteunt selectief de groei van goede bacterieën in de darmflora. Stimuleert peristaltische beweging, wat een goede invloed heeft op de stoelgang.
Natuurlijke Antioxidanten Mengsel: Vermindert de vorming van vrije radicalen, die een rol spelen in de ontwikkeling en progressie van kanker en nierfalen. Keert de leeftijdsgerelateerde aftakeling van weefselstructuren om.
Geurbeheersing: Yucca Schidigera extract vermindert de vorming van stikstofverbindingen (ammoniak, ureum, nitrieten en nitraten) en vermindert de uitstoot van schadelijke gassen en de onaangename geur van uitwerpselen en urine. Bovendien wordt door Yucca Schidigera extract ook de opname van voedingsstoffen beter, hetgeen weer een positieve invloed heeft op de darmflora.
Vochtigheidsgraad 8%: Verhindert de groei van schadelijke bacteriën en voorkomt zo, dat het voedsel bederft. Het garandeert verder een maximale stabiliteit van de ingrediënten.

Een werkzame combinatie van speciale vitaminen ondersteunt het natuurlijke gezichtsvermogen en helpt het verminderen van het gezichtsvermogen door ouderdom te voorkomen. Alle vitamines en mineralen garanderen uw adult minihond een uitstekende vorm. Dankzij PETITE ADULT zal uw huisdier er onweerstaanbaar uitzien!

 

Voordelen van dit diervoeder
- Hoog caloriegehalte
- Ideaal gewicht
- Geen voedsel allergie
- Onderhoud van de hartfunctie en de behandeling van cardiomyopathie
- Uitstekende huid en haren (hair-Yorkshire Terrier)
- Hoge verteerbaarheid
- Uitgebalanceerde ingrediënten, vitaminen en mineralen
- Versterkte immuniteit
- Preventie van tandsteen
- Geen last van kwalijke geuren
- Speciaal brok-formaat voor mini-honden

  Voedingstabel

   Lichaamsgewicht      Dagelijkse portie  
1 - 2 kg 50 - 60 gr
2 - 3 kg 65 - 80 gr
3 - 4 kg 90 - 100 gr

De dagelijkse hoeveelheid in 3 portie's verdelen.
Zorg ervoor dat er altijd voldoende vers drinkwater voor uw hond staat.
Maak voer- en waterbak regelmatig schoon.

Samenstelling
rijst, gerst, gedroogd eendenvlees, dierlijke vetten (gevogelte), gehydrolyseerd gevogelte proteïne, gehydrolyseerde kippenlever, gepurificeerde plantaardige vezels (cellulose), gedroogde bietenpulp, visolie (zalm), eipoeder, gedroogde gist extract, aardappeleiwit, inuline (bron van fructo-oligosachariden), mannan-oligosachariden, kaliumchloride, borageolie, gehydroliseerde schaaldieren (rijk aan glucosamine), chondroïtinesulfaat.
**** Met oxidatie tegengaande stof sterk tocopherol-houdend extract van natuurlijke oorsprong (vitamine E) en conserveringsmiddelen citroenzuur, calciumpropionaat en sorbinezuur, toegestaan door de EU.

 

Analytische
bestanddelen
  Nutritionele
toevoegingsmiddelen/kg
 
Vocht
Ruwe proteïne
Ruw vet
Ruwe as
Ruw vezel
Calcium (Ca)
Fosfor (P)
Natrium (Na)
Kalium
Lysine
Methionine
Cystine
Treonine
Tryptophaan
Linoleaic zuur (ω6)
Linolenic zuur (ω3)
EPA (ω3)
eicosapentaeenzuur
DHA (ω3)
docosahexaeenzuur
Carbon Hydrates
8 %
24.5 %
16 %
5.7 %
3.5 %
1.03 %
0.87 %
1.5 gr
7.0 gr
13.5 gr
5.2 gr
4.5 gr
9.1 gr
5.7 gr
29 gr
2.4 gr
1.0 gr

1.1 gr

42.3 %
Vitamine A*
Vitamine D3*
Vitamine E
Vitamine B1
Vitamine B2
Vitamine B6
Vitamine B12
Vitamine C
Vitamine K3*
Biotine
Choline
Foliumzuur
Pantotheenzuur
Taurine
Luteine
Inuline
L-carnitine
14.000 IE
1.875 IE
500 mg
3.8 mg
5.1 mg
3.8 mg
38 μg
19 mg
1.5 mg
500 μg
758 mg
0.9 mg
19 mg
1.000 mg
100 mg
500 mg
100 mg

 

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Navigatie