Nederlands English
Prins super performance 10 kg
 

Prins super performance 10 kg

 0 reviews

ProCare croque Super Performance is bijzonder geschikt voor actieve en/of drachtige en zogende honden tot een leeftijd van ca. 8 jaar.

 
Artikelnummer: 000231

€43,50
Aantal

Toevoegen aan wenslijst
ProCare croque Super Performance is bijzonder geschikt voor actieve en/of drachtige en zogende honden tot een leeftijd van ca. 8 jaar

100% natuurlijk product van Nederlandse bodem
  • Zalmolie voor een glanzende vacht
  • Vitaminen & mineralen ondersteunen het immuunsysteem

ProCare croque Super Performance is een hoogwaardige voeding speciaal voor opgroeiende en actieve honden die in de kracht van hun leven zijn. De toevoeging van lecithine zorgt voor een optimale vetstofwisseling. ProCare croque Super Performance houdt uw hond in goede conditie en zorgt voor een gezonde en glanzende huid en vacht. Essentiële vetzuren leveren voldoende energie voor uw actieve hond. De hoge verteerbaarheid zorgt voor een optimale opname van alle voedingsstoffen. Zo blijft uw hond actief en speels zoals u van hem gewend bent!

Door de grote brok is de ProCare croque Super Performance zeer geschikt voor de zogenaamde 'schrokkers’. De grote brok stimuleert het kauwen, een belangrijk onderdeel van de vertering van de voeding! 

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Navigatie