Nederlands English
Gourmet gold hapjes zalm/kip 85g
 

Gourmet gold hapjes zalm/kip 85g

 0 reviews

Uw kat is een echte fijnproever. die het liefst elke dag verschillende texturen en smaken probeert. Daarom heeft GOURMET Gold Fijne Hapjes gecreëerd. heerlijke recepten om zijn verfijnde smaak te verwennen met een nieuwe smaakbeleving in elke maaltijd. Malse brokjes met vlees of vis. met zorg bereid en overgoten met een heerlijke saus om uw kat te laten genieten van een onweerstaanbare en rijke smaak.
Fijne Hapjes van GOURMET Gold. een ruime keuze aan heerlijke recepten voor een afwisselende smaakervaring. elke dag opnieuw.

Voor een gemiddelde volwassen kat (4kg): ongeveer 4 blikjes per dag in ten minste 2 verschillende maaltijden. Ten behoeve van een gezond lichaamsgewicht. dient de voeding aangepast te worden aan de individuele behoefte van uw kat. Voor drachtige of zogende katten: naar behoefte. Serveren op kamertemperatuur. 
Bewaar ongeopende blikjes op een koele. droge plaats.
VOLLEDIG DIERVOEDER VOOR KATTEN SAMENSTELLING: Vlees en vleesbijproducten (waarvan kip min. 4%). granen. vis en visbijproducten (zalm). mineralen. suiker. 
ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Vocht: 81.5% Eiwit: 7.5% Vetgehalte: 3.7% Ruwe as: 1.3% Ruwe celstof: 0.5% 
Toevoegingsmiddelen : Nutritionele toevoegingsmiddelen : IE/ kg: Vit A:1290. Vit D3:200. mg/kg: Fe(E1):9. I(E2): 0.2. Cu (E4):0.8. Mn(E5):1.7. Zn(E6):9. Technologische toevoegingsmiddelen: Mg/kg: E451i: 2900. Met conserveermiddelen
Artikelnummer: 243155

€0,74
Aantal

Toevoegen aan wenslijst

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Navigatie