Nederlands English
Gourmet gold mousse senior kalkoen 85g
 

Gourmet gold mousse senior kalkoen 85g

 0 reviews

Uw kat is een belangrijk lid van de familie. u kent hem immers al jaren! U wilt uw kat altijd graag extra aandacht en zorg geven en hem tegelijkertijd laten genieten van de smaak en alles wat hij nodig heeft. Dat is waarom GOURMET Gold Mousse Senior 7+ heeft gecreëerd. heerlijke recepten om zijn verfijnde smaak te verwennen met een nieuwe smaakbeleving in elke maaltijd. Zachte mousse met vlees of vis zoals kip of zalm. met zorg bereid om uw kat te laten genieten van een delicate en fijne smaaksensatie. Dankzij belangrijke voedingsstoffen en een juist niveau van eiwitten & vitamine E. weet u zeker dat u hem op een goede manier helpt in het ondersteunen van zijn botten. gewrichten. tanden en nieren. Mousse Senior 7+ van GOURMET GOLD: een toegewijde keuze van heerlijke recepten voor de meest ervaren katten.
U wilt uw kat altijd graag extra aandacht en zorg geven en hem tegelijkertijd laten genieten van de smaak en alles wat hij nodig heeft. Dat is waarom GOURMET Gold Mousse Senior 7+ heeft gecreëerd. heerlijke recepten om zijn verfijnde smaak te verwennen met een nieuwe smaakbeleving in elke maaltijd.
Zachte mousse met Kalkoen
Voor een gemiddelde volwassen kat (4kg) tussen de 7 en 11 jaar: ongeveer 2 blikjes per dag en voor katten ouder dan 12 jaar tot 3 blikjes per dag in ten minste 2 verschillende maaltijden. De dagelijkse aanbevolen hoeveelheden dienen te worden aangepast aan de weersomstandigheden. het activiteitenpatroon en de conditie van de kat. Serveer op kamertemperatuur. Zorg ervoor dat er altijd vers en schoon drinkwater klaarstaat. 
Bewaar ongeopende blikjes op een koele. droge plaats.
VOLLEDIG DIERVOEDER VOOR KATTEN OUDER DAN 7 JAAR SAMENSTELLING: Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan kalkoen 4%). Mineralen. Plantaardige bijproducten. Suiker 
ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Vocht: 76.5% Eiwit: 11.5% Vetgehalte: 7.0% Ruwe as: 3.0% Ruwe celstof: 0.2% 
Toevoegingsmiddelen: Nutritionele toevoegingsmiddelen: IE/kg: Vit. A: 2435. Vit. D3: 380. Vit. E : 280. mg/kg: Fe (E1): 17. I (E2): 0.42. Cu (E4): 1.5. Mn (E5): 3.3. Zn (E6): 16.8. Met conserveermiddelen.
Artikelnummer: 338025

€0,74
Aantal

Toevoegen aan wenslijst

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Navigatie